Kako pogosto narediti domačo uroflowmetrijo?

UroflowmetrijA DOMA: Kako pogosto?
Kako pogosto narediti domačo uroflowmetrijo?

Se sprašujete, kako pogosto bi morali narediti uroflowmetrijo doma? Pogostost, s katero bi morali opraviti test uroflowmetrije doma za spremljanje delovanja uriniranja, je odvisna od vaše specifične situacije in navodil vašega urologa. Na splošno lahko vaš zdravstveni delavec priporoči redno uporabo naprave v določenem časovnem obdobju (običajno 3 dni), da se določi osnovna opredelitev vaše mikcijske funkcije. Po tem se lahko pogostost uporabe prilagodi glede na vaš napredek in simptome (običajno na vsak 1 do 4 mesece). Če iščete napravo za uroflowmetrijo za doma, jih izdeluje iPeeWell. Te naprave imajo veliko prednosti pred konkurenco.

⚠️Opomba. Članke v osnovi napišemo v angleščini, kjer so navedeni tudi citati. V slovenščino in druge jezike jih naknadno prevedemo. Ni nujno, da so aktualne spremembe prevedene. Če znate angleško, vam priporočamo, da si originalni članek preberete tukaj.

Kazalo

Zbirka vseh vprašanj in odgovorov: UROFLOWMETRIJA: obsežen vodnik – priprava, dejavniki, rezultati, stroški

Zdravim se!

Če imate stalne težave z uriniranjem ali se zdravite zaradi urološke bolezni, vam bo zdravnik morda priporočil pogostejšo uporabo naprave, da bo spremljal vaš napredek in po potrebi prilagodil načrt zdravljenja. Običajno 1 mesec po začetku zdravljenja z zaviralci alfa (mišični relaksanti). Navadno 1 do 4 mesece po uvedbi zaviralcev 5-alfa reduktaze (zaradi njih se prostata skrči).

Moje uriniranje se je spremenilo!

Ko opazite spremembo uriniranja, uporabite svojo domačo napravo za uroflowmetrijo. Spremembe so lahko objektivne ali subjektivne. Uroflowmetrija bo pomagala odpraviti nekatere težave. Pomembno je, da svojega zdravstvenega delavca pravočasno obvestite o kakršnih koli spremembah simptomov ali delovanja uriniranja.

Uroflowmetrija doma

iPeeWell je proizvajalec domačih naprav za uroflowmetrijo. Prebrskajte po straneh tega spletnega mesta in izvedite več. Pomagajte si ohraniti optimalno zdravje sečil. Mi skrbimo! Skrbite za svoje zdravje tudi vi! Opravite test uroflowmetrije doma.

READ  Katere različne vrste uroflowmetrov obstajajo?

Naša naprava iPeeWell je majhna, prenosna in enostavna za uporabo. Uporabljate jo lahko doma. Ima številne prednosti pred drugimi uroflowmetri.

Želite izvedeti več?

UROFLOWMETRY DEVICES

Be the first to get info + DISCOUNTS!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.