Kako lahko zagotovim, da domačo napravo za uroflowmetrijo pravilno uporabljam?

Uroflowmetrija: Pravilna uporaba domače uroflowmetrije
Uroflowmetrija: Pravilna uporaba domače uroflowmetrije

Se sprašujete, kako pravilno uporabljati domačo napravo za uroflowmetrijo? Pravilna uporaba domače naprave za uroflowmetrijo je pomembna za zagotovitev natančnih in zanesljivih rezultatov.

⚠️Opomba. Članke v osnovi napišemo v angleščini, kjer so navedeni tudi citati. V slovenščino in druge jezike jih naknadno prevedemo. Ni nujno, da so aktualne spremembe prevedene. Če znate angleško, vam priporočamo, da si originalni članek preberete tukaj.

Tukaj je nekaj nasvetov za pravilno uporabo naprave:

  • Natančno preberite navodila: Pred uporabo naprave natančno preberite navodila, da boste razumeli, kako jo pravilno nastaviti in uporabljati.
  • Pripravite se na test: Preden opravite test, se prepričajte, da ste dobro hidrirani in pred začetkom testa ne uporabljajte izpraznite mehurja.
  • Napravo pravilno nastavite: Napravo nastavite v skladu s priloženimi navodili ter se prepričajte, da je ravna in stabilna. Zbirni vrč postavite na napravo. Vklopite napravo.
  • Nosite primerna oblačila: nosite ohlapna oblačila, ki omogočajo enostaven dostop do spodnjega dela trebuha in genitalij. V nobenem primeru se vaša oblačila med testiranjem ne smejo dotikati naprave!!!
  • Začnite preizkus: Začnite preizkus tako, da pritisnete ustrezen gumb ali izgovorite ukaz za zagon meritve na mobilni napravi oz. sledite priloženim navodilom.
  • Sledite navodilom: nekatere naprave imajo posebna navodila. Če obstajajo, jim sledite (na primer “začnite urinirati”).
  • Zabeležite rezultate: Poročilo prikazuje rezultate testa, vključno s količino izločenega urina, pretokom in časom, potrebnim za to. Za veljaven izvid uroflowmetrije morate izprazniti vsaj 150 ml. Pritisnite ustrezen gumb v aplikaciji, da shranite poročilo. Nekatere naprave samodejno shranijo poročilo uroflowmetrije.
  • Očistite napravo: Očistite zbiralni vrč v skladu z navodili, da zagotovite, da je pripravljen za vašo naslednjo uporabo. Samo napravo je treba občasno očistiti. Če pride v stik z urinom, ga očistite z mehkim vkažnim robčkom. Ne uporabljajte abrazivnih in jedkih čistilnih sredstev!
  • Shranite napravo: Napravo in zbiralni vrč shranite v skladu z navodili, da zagotovite, da sta pripravljena za vašo naslednjo uporabo. Uporabite suh, temen prostor za shranjevanje ali uporabite originalno embalažo. Če ima naprava napajalni kabel, ga ne zvijajte preveč. Zlomil se bo. Na napravi ne sme biti ničesar, ko ta ne deluje. Merilni element v napravi ne sme biti trajno obremenjen zaradi pravilnega delovanja same naprave. Sčasoma je pričakovati, da se bo barva ohišja naprave spremenila, predvsem zaradi UV žarkov. UV žarki dajejo napravi rumenkast odtenek. Naprava ne sme ležati na soncu ali na pretoplem mestu. Sledite priloženim navodilom.
READ  Katere različne vrste uroflowmetrov obstajajo?

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede uporabe domače naprave za uroflowmetrijo, se za nasvet obrnite na svojega ponudnika zdravstvenih storitev. Pomagajo vam lahko zagotoviti, da napravo uporabljate pravilno in da dobite najbolj natančne rezultate. iPeeWell proizvaja naprave za uroflowmetrijo za dom. Naše naprave imajo razumljiva navodila. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našimi napravami, nas kontaktirajte.

Domače naprave za uroflowmetrijo iPeeWell imajo številne prednosti. Pobrskajte po naših straneh tukaj in izvedite več. Če se sprašujete, kako pogosto bi morali opraviti test, preberite tukaj. V meniju Dokumenti boste našli tudi pisna navodila, ki si jih lahko natisnete (navodila za bolnike).

Pomagajte si ohraniti optimalno zdravje sečil. Mi skrbimo! Poskrbite za vaše zdravje tudi vi! Opravite test uroflowmetrije doma.

Želite izvedeti več?

UROFLOWMETRY DEVICES

Be the first to get info + DISCOUNTS!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.