KDAJ narediti uroflowmetrijo? Kdaj opraviti uroflowmetrijo? Uroflowmetrija BLIZU MENE. CENA UROFLOWMETRIJE?

Uroflowmetrija: Kdaj? Kje? Cena?
Uroflowmetrija: Kdaj? Kje? Cena?

V tem blogu bomo ugotovili, kdaj narediti uroflowmetrijo (kdaj opraviti uroflowmetrijo), koliko stane in kako jo najti v vaši bližini.

⚠️Opomba. Članke v osnovi napišemo v angleščini, kjer so navedeni tudi citati. V slovenščino in druge jezike jih naknadno prevedemo. Ni nujno, da so aktualne spremembe prevedene. Če znate angleško, vam priporočamo, da si originalni članek preberete tukaj.

Kazalo

Zbirka vseh vprašanj in odgovorov: UROFLOWMETRIJA: obsežen vodnik – priprava, dejavniki, rezultati, stroški

Kdaj narediti uroflowmetrijo? Kdaj opraviti uroflow test?

Razmislite o uroflowmetriji oz. meritvi moči curka urina, če imate katerega od naslednjih simptomov:

  • Težave z začetkom uriniranja
  • Šibek pretok urina / slab pretok urina
  • Pogosto uriniranje
  • Boleče uriniranje
  • Nepopolno praznjenje mehurja
  • Skrb ob spremembah uriniranja

Cena uroflowa, cena uroflowmetrije, cena meritve curka, cena meritve pretoka urina.

Stroški testa uroflow se lahko razlikujejo glede na več dejavnikov, vključno z vašo lokacijo, ponudnikom zdravstvenih storitev in zavarovalnim kritjem. Na splošno so stroški testa uroflow v ZDA običajno med 100 in 300 USD. V Slovenije je cena posamezne meritve med 20 in 70€. Če uporabljate domačo uroflow napravo iPeeWell, se vam nakup povrne že po nekaj meritvah. Poskrbite za svoje zdravje!

Uroflowmetrija v moji bližini.

Če želite napraviti uroflow test v vaši bližini, lahko začnete tako, da zaprosite svojega urologa za preiskavo. Na spletu lahko iščete tudi urološke klinike ali centre za testiranje na vašem območju. Preverite pri svojem ponudniku zavarovanja, ali krije stroške testa uroflow. Če to storijo, lahko zagotovijo seznam odobrenih centrov za testiranje na vašem območju. In če res želite opraviti uroflow najbližje sebi, lahko kupite domačo uroflow napravo iPeeWell in opravite test v udobju svojega doma.

Zaključek

Če povzamemo, je uroflowmetrija dragocen diagnostični test, ki meri pretok in volumen urina med uriniranjem. Če imate simptome, kot so težave z uriniranjem, šibek tok urina ali boleče uriniranje, se posvetujte s svojim zdravstvenim delavcem o tem, ali je test uroflow pravi za vas. Cena testa uroflow se lahko razlikuje, vendar se v Sloveniji običajno giblje med 20 in 70€. Če želite najti uroflow test v vaši bližini, lahko poiščete na spletu, preverite pri svojem ponudniku zavarovanja ali prosite svojega urologa za preiskavo. V udobju svojega doma lahko preiskavo naredite z napravo iPeeWell.

Želite izvedeti več?

UROFLOWMETRY DEVICES

Be the first to get info + DISCOUNTS!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.